O GARDENU

O Gardenu

Garden trgovina Prilaz Đure DeželićaGARDEN je prvi hrvatski supermarket organskih proizvoda. Kada kažemo supermarket, mislimo na ponudu apsolutno svih artikala koje jedan supermarket nudi, kao i kupovinu u ugodnom prostoru od 350m2 u Prilazu Gjure Deželića 87, u Zagrebu.

GARDEN nudi široki izbor vrhunskih, organskih proizvoda renomiranih europskih i domaćih proizvođača eko proizvoda. Tako se na našim policama može naći vrhunska hrana – mlijeko i mliječni proizvodi, svježe pripremljeni pekarski proizvodi, začini&čajevi, pekmezi, sokovi, keksi, suhomesnati proizvodi, svježe voće&povrće, sladoled i smrznute delikatese, bomboni, čokolade, grickalice, žitarice, tjestenina, umaci, ulja, itd.; kozmetika; proizvodi za djecu; dodaci prehrani; ekološka sredstva za održavanje kućanstva.

GARDEN je precizno i sa strateškim pristupom gradio svoju ponudu proizvoda kako bi svojim kupcima osigurao:

  • Veliki izbor proizvoda za cijelu obitelj najbolje eko kvalitete

Garden trgovina Prilaz Đure DeželićaZato su naši najveći partneri oni koji imaju bogatu tradiciju, znanje i iskustvo, a čiji proizvodi garantiraju najvišu kvalitetu uzgoja, prerade i pakiranja plodova prirode. Trenutno GARDEN nudi preko 3.300 proizvoda čija kvaliteta je garantirana eko certifikatom. Izuzeetno smo ponosni na partnerski onos i suradnju s:


  • ECOR talijanski i europski lider u distribuciji i proizvodnji eko proizvoda, koji surađuje s preko 200 kooperanata, opskrbljuje više od 800 dućana, te u svojoj ponudi broji preko 3.800 visokokvalitetnih organskih proizvoda iz segmenta prehrane, kućnih potrepština, kozmetike, itd.
  • SONNENTOR vodeći europski proizvođač organskih čajeva i začina, te delikatesnih sirupa, marmelada i keksa
  • ANDECHSER NATUR vodeći europski proizvođač organskog mlijeka, kao i mlječnih proizvoda
  • SCHEDEL vodeći europski proizvođač organskog kruha, peciva te slanih i slatkih pekarskih delicija
  • HOLLINGER proizvođač organskih sokova
  • HERBARIA začinsko bilje

Garden trgovina Prilaz Đure DeželićaGARDEN je u centru Zagreba, u Masarykovoj 1, otvorio svoje drugo prodajno mjesto – ekotrgovinu – gdje se nudi uži izbor biranih organskih proizvoda.


Garden trgovina Martićeva 12GARDEN organske delikatese se mogu pronaći u novom dućanu koji je otvorio svoja vrata na adresi Martićeva 12 u Zagrebu. Na atraktivnoj lokaciji, dućan koji se prostire na 85m² sadrži asortiman GARDENOVIH bestsellera – mliječnih i pekarskih proizvoda, svježeg voća i povrća, tjestenine, žitarica, biljnih napitaka, voćnih i povrtnih sokova, makrobiotike, kozmetike, sredstava za čišćenje, proizvoda za djecu i brojnih drugih noviteta koji su pripremljeni za jesen/zimu 2010.


Garden trgovina Martićeva 12GARDEN je otvorio novo prodajno mjesto koje se nalazi u neposrednoj blizini "pluća" grada, na adresi Maksimirska 114. Ljubitelji organskih proizvoda ovog dijela grada sada mogu uživati u okusima i mirisima vrhunskih organskih proizvoda europskih i domaćih proizvođača. Linija proizvoda GARDEN ROBNA MARKA također je dostupna i u novoj GARDEN trgovini, a sastoji se od cijele palete organskih proizvoda - začina i čajeva, žitarica i mahunarki, orašastih plodova, sjemenki, ulja, tofua i seitana, zobenih pahuljica i zobenih mekinja, brašna te zimnice.


Mi u Gardenu želimo donijeti obrok organske hrane na svaki stol jer kupovina u Gardenu je kupovina za cijelu obitelj. Naši proizvodi namijenjeni su svima koji se žele zdravo hraniti, uživati u prirodnim i izvornim okusima hrane. Svi proizvodi u Gardenu su 100% organski te je svaki proizvod prošao određeni sustav kontrole i posjeduje ekološki certifikat koji jamči kvalitetu.


Izbor ekološki i organski uzgojene hrane nije samo stvar ukusa, već i odgovornost prema sebi, drugima i prirodi